Consultatie in tijden van Corona

Beste Patiënt,

De geplande afspraken kunnen gewoon doorgaan. Op voorwaarde dat u NIET ZIEK bent of NIET recent in contact was met Covid 19 patienten !

Er worden extra veiligheidsmaatregelen genomen: de agenda wordt meer gespreid, de wachtzaalindeling aangepast en alle hygiënische maatregelen worden strikt nageleefd om uw en onze veiligheid te bewaren.

Indien u uw afspraak toch liever uitstelt kan dit door online te annuleren ( als u online geboekt heeft ) of te bellen op 03/7745469 (maandag/ woensdag/vrijdag)

Teleconsultaties kunnen ook nog steeds voor dringende acute problemen - ik kan u echter niet beloven hier steeds een antwoord of oplossing te geven zonder u op consultatie gezien te hebben, voor afspraken gelden dan ook de gebruikelijke wachttijden.

AFSPRAKEN worden niet gegeven via mail ! Online boeken kan op www.dermatologiekruibeke.be

U kan een mail sturen met beschrijving van het huidprobleem, eventueel foto's toevoegen naar volgend adres: dr.corinne.degraeve@gmail.com

 !! Mails kunnen enkel beantwoord worden mits vermelding van: naam / voornaam/ rijksregisternummer/ naam ziekenfonds


MAATREGELEN voor diegenen die langskomen::

 • Indien u zich zelfs maar een beetje ziek voelt, gelieve NIET te komen naar de consultatie; ook niet als u met covid-19 + personen in contact kwam.
 • We willen de wachtzalen zo leeg mogelijk houden, daarom :
  Kom NIET TE VROEG. U kan eventueel even in uw auto wachten tot  het tijdstip van uw afspraak.
  Kom ALLEEN of ten hoogste met 1 begeleidende persoon
 • Breng GEEN KINDEREN mee, behalve indien zij de patiënt zijn. Andere kinderen kunnen niet meekomen. Indien u problemen heeft met opvang, kan u beter uw afspraak verplaatsen.
 • Mondmasker is verplicht!
  .
 • Wij proberen de tijd dat u in de wachtzaal moet verblijven te beperken. Daarom is het belangrijk dat de consultaties zo stipt mogelijk verlopen
 • De wachtzaal : de stoelen zullen verspreid worden opgesteld, gelieve minstens 1,5 m uit elkaar te gaan zitten .U kan ook plaatsnemen op de bank voor de UV kabine / WC. of u kan ook buiten wachten onder het afdak.
 • Bij het binnenkomen zal gevraagd worden de HANDEN TE ONTSMETTEN met ontsmettende gel (behalve voor patiënten met een huidprobleem aan de handen)
 • We vragen zoveel mogelijk te betalen met bankcontact.

Wij hopen op uw begrip en medewerking voor deze maatregelen.


Nieuwe afspraken boekt u best online, telefonisch ben ik te bereiken op maandag / woensdag / vrijdag.

 

Hopend op u begrip en hou uzelf en jullie naasten vooral gezond!

Met vriendelijke groeten,

Dr Degraeve Corinne

Dermatologie Kruibeke