Consultatie in tijden van Corona

Beste Patiënt,

Wegens de toename van de corona crisis is beslist om alle niet dringende afspraken te annuleren.

Wij willen hierbij de absolute voorrang geven aan de veiligheid van de patiënten en van onszelf.

Ik probeer iedereen telefonisch / mail  te verwittigen en laat enkel nog de DRINGENDE consulten en ingrepen doorgaan vanaf 18/03/20.


AAN ALLEN DIE EEN ONLINE BOEKING hebben tussen 18/03 - 10/04 : Kunnen jullie die in de mate van het mogelijke zelf annuleren aub ? Dank hiervoor !

U kan om een afspraak te annuleren ook mailen naar dr.corinne.degraeve@gmail.com - vermeldt steeds datum / tijd/ naam vd afspraak.Om de continuïteit van de zorg te blijven verlenen en om zoveel mogelijk dringende vragen en problemen toch te proberen oplossen ben ik dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 9.00 - 11.00 u.

U kan voor vragen ook mailen naar: dr.corinne.degraeve@gmail.com

Vermeld in de e-mail steeds het volgende: naam / voornaam/ rijksregisternummer/ naam ziekenfondsMAATREGELEN voor diegenen die toch nog zullen langskomen::

 • Indien u zich zelfs maar een beetje ziek voelt, gelieve NIET te komen naar de consultatie.
 • We willen de wachtzalen zo leeg mogelijk houden, daarom :
  Kom NIET TE VROEG. U kan eventueel even in uw auto wachten tot  het tijdstip van uw afspraak.
  Kom ALLEEN of ten hoogste met 1 begeleidende persoon
 • Breng GEEN KINDEREN mee, behalve indien zij de patiënt zijn. Andere kinderen kunnen niet meekomen. Indien u problemen heeft met opvang, kan u beter uw afspraak verplaatsen.
  .
 • Wij proberen de tijd dat u in de wachtzaal moet verblijven te beperken. Daarom is het belangrijk dat de consultaties zo stipt mogelijk verlopen.
 • De consultatie zal dan ook KORT EN BONDIG zijn, en beperkt worden tot het probleem van het moment. Niet-dringende bijkomende problemen worden verwezen naar een latere consultatie.
 • De wachtzaal : de stoelen zullen verspreid worden opgesteld, gelieve minstens 1 m uit elkaar te gaan zitten.U kan ook plaatsnemen op de bank voor de UV kabine / WC. Er zullen ook stoeltjes buiten onder afdak worden gezet.
 • Bij het binnenkomen zal gevraagd worden de HANDEN TE ONTSMETTEN met ontsmettende gel (behalve voor patiënten met een huidprobleem aan de handen)
 • We vragen zoveel mogelijk te betalen met  BANCONTACT. Het toestelletje zal voor elke handeling ontsmet worden.

Wij hopen op uw begrip en medewerking voor deze maatregelen.


Nieuwe afspraken boekt u best online - momenteel mogelijk online te boeken vanaf 1/06/20. Dit kan hopelijk gewijzigd worden afhankelijk van de verdere evolutie.

Hopend op u begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hou uzelf en jullie naasten vooral gezond!

Met vriendelijke groeten,

Dr Degraeve Corinne

Dermatologie Kruibeke